Sidi Angel társasház

A Sidi Angel projekt egy 325 lakásos társasház a 13. kerületben, mely magánberuházás keretein belül került kivitelezésre, két ütemben. Az első ütem (175 lakás) 2015 végére, a második ütem (150 lakás) 2016 végére kapta meg a használatbavételi engedélyt. Cégünk a projekt előkészítési munkálataitól kezdve, a generálkivitelezői tender lefolytatásán keresztül a használatbavételi engedély megszerzéséig teljes körű műszaki projektmenedzseri és műszaki ellenőri feladatokat látott el.
Az építmény munkatér-elhatárolása vízzáró résfalazással készült, 3 mélygarázs szint és 9 lakószint épült vasbeton pillérvázas szerkezettel. A három parkolószinten közel 400 parkolóhely és a lakásokhoz tartozó tárolócsoportok helyezkednek el. A földszinten a négy lépcsőházi előcsarnok és üzlethelyiségek kaptak helyet. Az 1-9. emelet a lakószinti rész – szinte minden lakáshoz tartozik erkély, terasz vagy franciaerkély, néhány lakáshoz pedig zöldteraszt alakítottak ki.
A Sidi Angel társasház hasonló stílusú lakóházak között, mégis üde, friss foltként jelenik meg, melyet a kifejezetten változatos homlokzatának köszönhet. Az erkélyek, mellvédek, visszaugrasztott homlokzati falak dinamikus látványt keltenek, illetve a felületen használt rusztikus, bontott tégla-jellegű burkolat és halvány pasztell színek váltakozása ízléses, igényes megjelenésű.

Hasonló projektek

Ügyfél
Athina Kft.

Projektadatok
Budapest, Magyarország
2016
40 000 m²

Szolgáltatások
Projektmenedzsment
Műszaki ellenőrzés