Egészséges Budapest Program

A Kormány a fővárosi és Pest megyei egészségügyi szakellátások fejlesztése, az érintett intézmények infrastrukturális megújítása, a betegbiztonság és betegelégedettség növelése, a lakosság ellátási színvonalának emelése, a szolgáltatásokhoz való hozzáférés megkönnyítése, valamint kiemelten a sürgősségi esetek hatékonyabb ellátása érdekében elindította az Egészséges Budapest Programot.

 

A program keretében az Állami Egészségügyi Ellátó Központ nyílt közbeszerzési eljárást indított Tervtanácsadói feladatok ellátására, melyet Óbuda-Újlak Zrt., a GYŐRBER Mérnöki és Szolgáltató Kft. és a K+K Környezetgazdálkodási és Közműtervező Kft. által alkotott Óbuda-Győrber-K+K Konzorcium nyert meg.

 

Feladatunk az Egészséges Budapest Program (EBP) megvalósításához szükséges tervezés teljes folyamata alatt, minden tervezési fázisban (felmérési terv, koncepció terv, vázlatterv, építési engedélyezési terv, kiviteli terv) a tervezői egyeztetéseken, megrendelői és tervezői kooperációkon való részvétel, a tervezési folyamatok nyomon követése, figyelemmel kísérése, az ellenőrzésben, a hatósági, szakhatósági egyeztetéseken, konzultációkon, stb. való aktív részvétel. Terv véleményezést végzünk az építészet, tartószerkezet, épületgépészet, épületvillamosság, megújuló energetikai rendszerek út, közmű, környezetrendezés, tűzvédelem, akusztika, akadálymentesítés, egészségügyi technológia, épületszerkezet, épületfizika, gyengeáramú rendszerek, stb. szakágakra kiterjedően.

Ügyfél
Állami Egészségügyi Ellátó Központ

Projektadatok
Budapest, Magyarország
2019-
850 000 m²
30 intézmény

Szolgáltatások
Projekt-előkészítés